A lá carte
Aften menu
kl. 16:30 - 22:30
Aperitif Bobler Cremant de Loire
85,–
Forretter
Fiskesuppe med aioli, croutons og gruyere
148,–
Tomat salat med burrata, variationer af tomater og pesto
148,-
Stegt kammuslinger med selleripure og spinat
178,–
Carpaccio af oksemørbrad anrettet med trøffelcreme og sprød parmesan
148,–
Indbagt gedeost i filodej serveret med salat
148,–
Terrine af foie gras serveret med syltede kvæder
178,–
Vinbjergsnegle i persille og hvidløgssmør
138,–
Hovedretter
Stegt helleflynder med asperges og ærter, hertilsauce nage med og kørvel, urtekartofler
275,–
Tournedos af oksemørbrad på trøffelcrouton serveret med spinat, stegt foie gras og Madeirasauce
345,–
Ribeye af Black Angus, USA med pommes frites og bearnaise
345,–
Coq au vin, fransk høne med kartofler, perleløg, champignon, pancetta I rødvinssauce
245‚–
Lammekrone serveret med merguez pølse kartofler, grillet grøntsager og timiansauce
275,–
Klassisk Rørt tatar af hakket oksemørbrad, salat og pommes frites
245,–
Moules Frites, hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og pommes frittes
225,–
Rigatoni pasta med morkelsauce og årgangsparmesan
245,–
Desserter og oste
Chokoladekage med mangosorbet
95,–
Creme brulée med hindbærsorbet
95,–
Hjemmelavet sorbet og is
95,–
Crepe Suzette, pandekager med appelsinsauce, Grand Marnier og vaniljeis
95,–
Profiterols med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
95,–
Affogato, vaniljeis med espresso kaffe
95,–
Udvalg af franske oste
125,–
Til le paves yngste gæster
Mini Pizza
35,–
Chicken nuggets med pommesfrittes
75,–
Cheeseburger med pommes frites
95,–